Om Mødehuset

Hos Mødehuset er vi specialister i interne møder. Siden 2010 har vi trænet mere end 1500 ledere og medarbejdere i mødeledelse og afvikling af produktive møder.

Læs mere om hvem vi er herunder.

_T5A1616

Ditte Graa Wulff, Stifter

“Jeg bliver aldrig træt af at udtænke nye og bedre modeller for at mødes. Møderne optager en kæmpe del af vores arbejdsliv, og det giver så meget mening at skabe mere produktive rammer for vores møder - både for den enkelte og for organisationen i sin helhed”. 

Ditte er stifter af Mødehuset og selverklæret mødenørd.

Hun har arbejdet med organisationsudvikling i flere år. Både som konsulent igennem Mødehuset og som direktør for vækstvirksomheden TwentyThree. 

Når Ditte ikke underviser andre i at lede møder, er hun selv engageret som facilitator af strategiforløb, teamdage eller dagsmøder i både offentlige organisationer og private virksomheder. 

Se Dittes CV på Linkedin

_T5A1569

Line Lucie Cassøe, Associeret

”Møder er for mig en direkte indgang til en organisations kultur. I mit arbejde stræber jeg efter, at vi både bidrager til mere produktive møder, og at vi samtidigt påvirker og udvikler kulturen, så vi øger organisationen evne til at samarbejde og skabe resultater – både målt på medarbejdertilfredsheden og bundlinjen”.

Line er uddannet Sociolog med speciale i organisation og ledelse. Hun har en baggrund som management konsulent fra konsulenthuset Hildebrandt & Brandi, hvor hun var ansat fra 2008 til 2016 og arbejdede med organisations- og lederudvikling.

Sideløbende med udviklingsprojekterne i Mødehuset arbejder Line som selvstændig konsulent med ledelse af store forandringsprojekter og udvikling af ledere og ledergrupper. Line underviser derudover løbende på Master- og Universitetsuddannelser på kandidatniveau.

Se Lines CV på Linkedin

Anna Plum Forrest, Associeret

"Jeg kan ikke holde op med at eksperimentere med, hvordan vi holder gode møder. Møder, hvor vi når i mål med det vi har sat os for, hvor vi får skabt holdbare resultater, som er meningsfulde for de mange - fremfor de få - og møder, hvor vi går derfra med stærkere relationerne, end da vi kom der til".

Anna er uddannet Kaospilot og har en bachelor i pædagogik. Hun har arbejdet med udvikling af uddannelse i flere år og har haft fingrene nede i de fleste grene af uddannelsessystemet. Derudover har hun beskæftiget sig med interkulturel dialog og konflikthåndtering hos Dansk Ungdoms Fællesråd.

Når Anna ikke er ude for Mødehuset arbejder hun for Center for Dialog, som procesleder og underviser i dialog og konflikthåndtering.

Se Annas CV på Linkedin

 

MISSION     OM MØDEHUSET     WORKSHOPS     VIDEN     VÆRKTØJER     REFERENCER     KONTAKT
© Mødehuset 2019