Værktøjer

Gode værktøjer gør meget for at understøtte det produktive møde. Vi kan hjælpe jer med at udvikle skræddersyede produkter til jeres organisation som for eksempel dagsordenformater, mødetavler eller interaktionsværktøjer.

Få et unikt værktøj til at facilitere jeres interne møder.

Vi har skabt modellen Mødehuset, som hjælper teams med at holde mere produktive møder.

Modellen er udviklet på baggrund af mange og lange mødeobservationer, hvorfra vi har skabt en mødeplatform, der er bygget op omkring fire centrale møderum: refleksion, opdatering, udvikling og planlægning. Modellen Mødehuset gør deltagere i stand til at tale om den samme ting, på samme tid og på samme måde, hvilket er forudsætningen for, at mødet bliver en succes. 

I kan komme i gang ved at få os ud til en workshop om brugen af modellen.

[unex_ce_button id="column_content_ybngzaajt" button_text_color="#f5c518" button_font="semibold" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#f5c518" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#f5c518" button_border_hover_color="#f5c518" button_link="ditte@moedehuset.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT MØDEHUSET[/ce_button]

“Man ved altid præcis hvornår, vi har nået det dér punkt, hvor alle blikke bliver helt tomme - men vi fortsætter alligevel”

— Leder i det offentlige

Workshops     Viden     Værktøjer     Referencer     Om Mødehuset      Kontakt

© Mødehuset 2017